Login : Online Booking

Glade medarbejdere

Sundhed på jobbet – vejen til den sunde bundlinje

Støt dine medarbejdere til det sunde valg, og hjælp dem med at tage et ansvar for deres egen sundhed. Tilbyd dine medarbejdere et livsstilsforløb, hvor de får mulighed for at øge deres sundhed. Dine medarbejdere modtager al vejledning i arbejdstiden, og herved holdes motivationen i top.

 

Sunde medarbejdere er en god investering

En øget sundhed ved dine medarbejdere giver dem en øget trivsel og en større grad af velvære. En sund kost og et aktivt liv giver ny og positiv energi til dine medarbejdere. Den rigtige kost styrker også hjernens funktion.

Dine medarbejdere får sammen med den øgede sundhed også et øget engagement og en større fleksibilitet i det daglige. Dette smitter naturligt af på arbejdsglæden og arbejdsindsatsen. En øget sundhed resulterer altså i en større medarbejdertilfredshed og en forbedret arbejdsindsats hos dine medarbejdere.

Sundhed forebygger på længere sigt en lang række livsstilssygdomme. Ved at øge sundheden ved dine medarbejdere, kan du nedbringe både sygefraværet og udskiftningen af personalet.

Med andre ord: Det betaler sig at investere i sunde medarbejdere!

 

Ditte-Brandt-for-virksomheder

 

Hvorfor i arbejdstiden?

Vores kostvaner hænger sammen med vores livsstil – dvs. hverdagslivet. Tiden, vi tilbringer på arbejdet, fylder en stor del af hverdagslivet, og danskerne arbejder ca. 50% af deres vågne tid.

I en travl hverdag med familie, partner, børn og fritidsaktiviteter kan det være svært at finde det overskud, som skal til, for at ændre sin livsstil. Og hvis man i forvejen har et forkert måltidsmønster, og ikke er fysisk aktiv, kan energien være knap.

At dine medarbejdere får mulighed for at gennemføre et livsstilsforløb på arbejdspladen, giver dem et større overskud til at nå deres mål. De sunde vaner forankres i arbejdstiden, og dine medarbejdere vil have mere ro til at følge op og arbejde med sig selv, når arbejdsdagen er slut.

Vær med til at ændre kulturen, når dine medarbejdere er på arbejde. Styrk dine medarbejdere både fysisk og psykisk – både på arbejdet og privat. Til gengæld får du og din virksomhed gladere og mere positive medarbejdere, der vil yde en større og bedre arbejdsindsats.

 

Hvordan?

Vi kan sammensætte det helt rigtige livsstilsforløb efter dine medarbejderes behov. Vi kan bl.a. tilbyde både gruppeforløb samt individuelle forløb.

Et forløb kunne eksempelvis se sådan ud:

 

 

For vejledere

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk