Login : Online Booking

Vores glade kunder

 

Breve fra kunder

Anita har gennemført et forløb med kostplan samt opfølgende samtaler hos Ditte Brandt:

Anita på 30 skriver:Anita minus 10 kg

En sommerdag fik jeg nok! Nu skulle der sgu ske noget med den vægt!Jeg kontaktede Ditte Brandt og vi fik hurtigt aftalt et møde, hvor vi fik lavet en kostplan, som passede til mig.
Det var kosten der fik den store tur og stille og roligt kom der resultater.
Dertil Zumba 2 gange om ugen, gåture i rask tempo og cyklen i stedet for bilen. Desuden styrketræning…det forskellige motion gør mig bare glad!

Jeg har indtil videre tabt 10 kilo…

Nu tager vi lige de sidste kg og får dem brændt af også… 😀 Ditte er god til at motivere en og give én det nødvendige  spark bagi…!

 Læs mere på FACEBOOK

 

Mit navn er Marie, jeg er 31 år.

Jeg er mor til Julie på 4,5 år og Philip på 3 år.

Min mand og Jeg startede ved Ditte for 10 uger siden.

Jeg søgte på nettet for at finde hjælp til at tabe mig. Her fandt jeg Dittes hjemmeside hvor jeg læste om hendes forløb med de store tabere. Jeg tog kontakt til Ditte hvor vi snakkede de enkelte forløb igennem. Jeg snakkede med min mand om at vi nu i fællesskab skulle ændre vores livsstil og få hjælp af Ditte. Mod alt forventning var han lige som jeg 100% klar til vores nye liv.

Vi har i adskillige år levet det gode liv, med rødvin, fed mad og slik. En af ulemperne ved den gamle livsstil har været træthed, ugidelighed, oppustet, irritabel og øgning i vægten.

Vores nye livsstil har givet os bedre kondi, bedre humør, mere overskud og et dejligt vægttab.

Da vi startede dyrkede vi ingen motion. Nu har vi begge svært ved at undvære motionen, som bare giver kroppen så meget velbehag.

I starten af forløbet synes vi det var svært at få passet alle 6 måltider og motion ind i en travl hverdag. Vi havde et stort savn til det fede og søde mad. Det var specielt svært at undvære pizza som har været et nemt og hurtigt alternativ. I dag 10 uger efter, har vi ikke det samme savn mere. Når lysten melder sig til noget usundt fra ”gamle dage” spiser vi det. Til vores store overraskelse smager det slet ikke så godt mere som vi husker det. Foruden at det ikke smager os mere, bliver vi dårligt tilpas, da vores kroppe nu har vænnet sig til det sunde og fedtfattige mad.

Vores samarbejde med Ditte foregår som et online livsstilforløb, hvor vi snakker sammen via go to meeting, via computeren. De dage hvor det passer dårligt med at være online, tager vi samtalen over telefonen.

Det online forløb fungerer super godt da vi kan snakke sammen lige meget om vi er ude eller hjemme. Der er ingen dårlige undskyldninger for at man ikke har tid. Ofte tager vi samtalerne om aftenen når der er ro og børnene er puttet i seng. Som forberedelse til samtalerne, skriver vi spørgsmål og tanker ned, i løbet af ugen, så vi ikke glemmer hvad vi skal spørge om.

Vi tager os tiden til at lære den nye livsstil at kende, da det er vigtigt for os at vi ikke falder tilbage i de dårlige vaner. Denne livsstil er nemlig vores nye vej til et længere og bedre liv sammen.

 Læs mere på FACEBOOK

 

 

Mit navn er Kickan og jeg er 35 år.

Jeg er mor til tre børn på 7, 4 og 2.

Jeg startede ved Ditte for et år siden og dengang vejede jeg 102.7 kg.
Jeg fandt Dittes annonce i en lokal avis, hvor der bl.a. stod: “Du ved godt hvad der skal til, du kan bare ikke tage dig sammen. Du har brug for en livsstilændring og kostvejledning”.
Dengang brugte jeg utrolig meget energi på at være træt af mig selv og slå mig selv oven i hovedet med alle de ting jeg ikke kunne finde ud af. Jeg bestemte mig for at jeg ville prøve at bruge al den energi anderledes.
Nu jeg har gået ved Ditte Brandt i et år og tabt mig 23 kg. I løbet af det år har jeg fået lavet om på små vaner som jeg ikke selv troede havde så stor betydning.
Jeg har tidligere prøvet diverse slanketips og kure, men det er første gang jeg har fået så personlig vejledning. Ditte kommer med mange løsningsforslag på ens problemer- både mad- og motionsrelateret. Hun kigger på hele familien og vores døgnrytme og tilpasser kostplanen efter det. Det har været meget afgørende for mig.
Ditte er rigtig god til at “holde en på hesten” og hjælpe en med at bevare motivationen.
Jeg har fået mere selvværd og er dermed blevet meget bedre til prioriterer mig selv- fordi jeg er det værd!
Derfor sørger jeg for at få motioneret inden jeg vasker tøj eller støvsuger- fordi jeg er det værd! Og det er nok den største forandring ved mit liv – jeg er blevet vild med at løbe og cykle. Jeg løb min første løbetur i maj 2011 (havde ellers altid svoret at det kom jeg aldrig til.)
I august gennemførte jeg mit første minitriathlon sammen med Ditte og “De store tabere”. Fik endda en rimelig god placering:-)
I september gennemførte jeg mit første 10 km løb. Disse personlige sejre kan bare ikke beskrives med ord.

Nu er jeg kommet under 80 kg, og bevæger mig stille og roligt nedad. Jeg har egentlig ikke travlt med at tabe mig, det er vigtigere for mig at min livsstilsændring kommer til at vare ved.

 Læs mere på FACEBOOK

 

 

Kickan før…

Kickan før

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og efter…

Kickan efter

 

For vejledere

Ditte Brandt online

Om kostvejleder og motionsvejleder Ditte Brandt

Ditte Brandt er uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring, og har i over 17 år arbejdet med kost og motion. Ditte driver egen konsulent- og coachingvirksomhed der beskæftiger sig med vejledning og kurser for virksomheder, kursushold og enkeltpersoner.

Kontakt

Ditte Brandt
Uddannet kok & Prof. Bach i Human Ernæring

Tlf. 40 78 46 14
ditte@dittebrandt.dk